Het boren van gaten voor inbouwspots is onze specialiteit

  • diamantboringen
  • diamantboringen
  • diamantboringen

Diamantboringen - voor elk gat te vangen

Stel: u doet een grootschalige renovatie van uw woning of bouwt met eigenhandige inbreng een nieuw huis. Dan wilt u toch ook dat alle boringen netjes, op de afgetekende plaats, en in één ruk met doorgedreven kennis van zaken gebeuren? Of het nu gaat om gaten boren in betonnen vloeren, betonnen wanden of betonnen plafonds.

Diamantboringen specialiseert zich al 15 jaar in deze (betonnen) materie. Dankzij ons steeds aan de meest recente ontwikkelingen aangepaste machinepark (mét diamantboren, dat spreekt) en permanente bijscholing in de evoluties in de sector, realiseren wij uw boringen in beton waar u het onmogelijk acht. En dit met een minimum aan hinder voor u. 'Stofvrij gaten boren' dragen wij hoog in het vaandel.

Diamantboringen - boort gaten alsof alles kaas is.

diamantboringen

Diamantboringen past z'n kennis, vaardigheid en hypermodern machinepark toe voor de meest ondenkbare toepassingen: we boren in beton, cellentbeton, baksteen en asfalt horizontaal, verticaal - van onder naar boven, om rafelranden te voorkomen - en diagonaal (in een hoek van 45°). En dit met een diameter gaande van 6 tot 800 mm!


Wanneer kan Diamantboringen optimaal werken?

  • Onze diamantboortoestellen staan op een rijdende voet van 40x40 cm. Daarom vragen wij voor verticale boringen onze expertise in te schakelen nog vóór de leidingen worden gelegd. 
  • De boorpunten dienen vooraf door de eigenaar zelf worden afgetekend. Het makkelijkst werkt u daarvoor met een krijtkoordje. Dat garandeert een foutloze uitlijning
  • Om u zo weinig mogelijk hinder te bezorgen, boren wij met waterafzuiging met een Gardena-koppeling. Indien er nog geen waterpunt voorzien is op de werf, gelieve dan vooraf even een standpijp te laten plaatsen. 
  • Ons machinepark werkt op een stroomtoevoer van 230V.