Sanitaire boringen

Gaten boren voor waterleiding, gasleiding, afvoer? Zo geklaard, met ons aan het roer

Zo. De grove constructiewerken in uw woning of kantoorruimte zijn achter de rug. Uw vingers jeuken om aan het meer verfijnde werk te starten: waterleidingen en gasleidingen leggen, aan- en afvoerpunten creëren. Maar die muren, plafonds en vloeren...gaat u daar omheen? Neen. De meest logische en goedkoopste weg, is die rechtdoor. Maar er is nu net met zoveel zorg aan al die scheidingsvlakken gebouwd. Hoe zorgt u voor propere passagepunten van uw leidingen? Met Diamantboringen!

Waarom? 

  • Omdat wij over een gespecialiseerd machinepark beschikken.
  • Omdat ons materieel uw werf niet bevuilt. Wij voeren dankzij waterafzuiging uw boringen stofvrij uit. 
  • Omdat wij ons al sinds 2002 toespitsen op deze voor velen moeilijk uit te voeren klus. En de evoluties in deze specifieke sector op de voet volgen. 

Hoe?

  • De plaatsen waar wij moeten boren, dienen vooraf wel door u (de eigenaar) afgetekend zijn. U en wij behalen het mooiste resultaat wanneer u voor de aflijning een krijtkoordje gebruikt.
  • Om de waterafzuiging van onze diamantboren te garanderen, vragen wij een eenvoudige tuinslang met Gardena-koppeling te voorzien. Of wanneer er nog geen waterpunt voorradig is, tijdig een standpijp aan te vragen.
  • Ons machinepark heeft een netspanning van 230V nodig.  
Diamantboringen deinst voor geen enkel boorwerk terug. Of u nu openingen in uw plafond, wand of vloer nodig heeft. 
  • Voor brede en/of diepe horizontale boringen monteren we rond het midden van uw boorpunt, in een hoek van 90° op de verticale wand, twee metalen geleiders waarover wij onze zware diamantboren horizontaal kunnen laten glijden. 
  • Voor brede en/of diepe verticale boringen rukken we aan met een diamantboor op een verrijdbare voet.
Gespecialiseerd materiaal, is de helft van het werk! 

Geen boor- of slijpopdracht is ons onmogelijkNeem nu nog contact op voor meer informatie, een afspraak en/of een offerte