Wij zagen in vloeren zonder halsbrekende toeren

In uw betonnen vloer zagen? Dat moet u aan Diamantboringen vragen!

Wilt u over uw betonnen of asfalt oprit, koer of terras een propere sleuf laten zagen of slijpen? Om bijvoorbeeld wateraanvoer vanuit uw waterput te voorzien? Of nieuwe of bijkomende elektriciteits- en gasleidingen te laten leggen? Breek uw hoofd niet over een breekhamer! Of drill uzelf niet met een drilboor! Met ons uitgebreid en hypermodern machinepark voorzien van zaagmachine met diamantschijven klaren wij die klus op een propere manier. Zonder stofwolken alsof er een woestijnwind overwaait. Want ons materieel is voorzien van waterafzuiging. Onze techniek van vloerzagen gebeurt dus stofvrij. Én met een minumum aan geluidshinder.

Hoe?

  • De plaatsen waar wij moeten slijpen, dienen vooraf wel door u (de eigenaar) afgetekend zijn. U en wij behalen het mooiste resultaat wanneer u voor de aflijning een krijtkoordje gebruikt.
  • Om de waterafzuiging van onze diamantschijven te garanderen, vragen wij een eenvoudige tuinslang met Gardena-koppeling te voorzien. Of wanneer er nog geen waterpunt voorradig is, tijdig een standpijp aan te vragen.
  • Ons machinepark heeft een netspanning van 230V nodig.  

Geen boor- of slijpopdracht is ons onmogelijkNeem nu nog contact op voor meer informatie, een afspraak en/of een offerte