Wandzagen voor deuropening en vensteropening

Hoe maken wij van uw verticale structuur een passeerbare muur?

Wilt u uw woning, atelier of kantoor herstructureren, renoveren of de functie ervan heroriënteren? Door bijvoorbeeld een deuropening of raamopening te creëren? Dat is niet meteen een werkje voor zelfs de meest moedige klusser.  Doe een beroep op de wandzagen van Diamantboringen. Deze techniek is bruikbaar voor verschillende soorten materialen maar ook voor het zagen in beton en vele andere. Dit gebeurt volledig trillingsvrij en stofloos, mét een zeer beperkte hoeveelheid aan geluidshinder. Onze diamantschijven gaan tot een diepte van 70 cm.

Deze techniek wordt vaak gebruikt om bestaande structuren te wijzigen. Denk maar aan het maken van deur-, raam- en poortopeningen of trapgaten.
Maar beperkt zich niet enkel tot deze. Er kunnen ook wijzigingen in de structuur van bestaande panden gemaakt worden zoals kolommen, balken, wanden en nog vele meer.

Wanneer er structurele versterkingen nodig zijn van het pand, zorgen wij voor alles (onder andere stutpalen). Zijn er nog geen nutsvoorzieningen zoals water en elektriciteit (die we nodig hebben voor onze werkzaamheden)? Dan voeren we die toch ook gewoon aan!

En als klap op de vuurpijl: wij voeren na het zaagwerk de gezaagde blokken af met onze portaalkraan (met een draagvermogen tot 1500 kg)

Bijvoorbeeld: bergruimte wordt bureau

Wilt u de functie van een bepaalde ruimte in uw woning wijzigen? Door bijvoorbeeld van uw donkere opbergruimte een bureauruimte te maken? Dan is het heel belangrijk dat er daglicht binnen kan komen in die ruimte. Dat was niet nodig in de bergruimte. U moet dus een vensteropening creëren. Dát is nu net een situatie waarin u perfect kan vertrouwen op onze techniek van wandzagen. Zélfs als uw buitenmuur 70 centimeter dik is. En heeft uw muur een dragende functie? Dan voorzien wij de structurele verstevigingen tot die poutrel kan geplaatst worden. 

Geen boor- of slijpopdracht is ons onmogelijkNeem nu nog contact op voor meer informatie, een afspraak en/of een offerte